Jak si vychutnat Marshmallows o prázdninách?

 

Léto je tady! Naše nejoblíbenější období v roce. Období ideální pro relaxaci a užívání si slunečních dnů. A co by mohlo být lepšího než si tyto chvíle osladit lahodnými domácími marshmallows? Ať už je máte rádi samostatně, v kombinaci s jinými dobrotami, nebo jako součást receptů, zde je několik nápadů, jak si vychutnat marshmallows o prázdninách.

 

1. Klasika u táboráku: Opékané marshmallows

Snad ta nejoblíbenější klasika. Není nic tradičnějšího než si opékat marshmallows na otevřeném ohni. Stačí najít nějaké příjemné místo, setkat se s přáteli a užít si proces, kdy se Vaše marsmallows pomalu mění v zlatavé, křupavé lahůdky. Pokud chcete chuťový zážitek ještě povýšit, tak vyzkoušejte opékat různé příchutě. 

Častý dotaz ohledně našich Mallow cukrovinek je, zda se dají také opékat na ohni. Odpověď je jasná - SAMOZŘEJMĚ ŽE ANO!

                                                                           

2.  S´mores: Americká klasika

Když už opékáte marshmallows, nemůžete vynechat tuto americkou dobrotu! Stačí Vám grahamové sušenky a čokoláda. Na sušenku položíte kousek čokolády, na to horký marshmallow a přiklopíte druhou sušenkou. Výsledkem je takzvaný sladký "sendvič". Je to velmi chutná kombinace která je hitem každé prázdninové zábavy.

Closeup photograph of a tasty marshmallow sandwich topped with a cracker and chocolate displayed

3. Koktejly s marshmallows

Tak a teď už k těm méně tradičním kombinacím. Nově se stávají hitem letní drinky s marshmallows. Jedná se například o marshmallow millkshake, který je ideální pro horké dny. Stačí smíchat vanilkovou (nebo vaši oblíbenou) zmrzlinu, mléko a rozpuštěné marshmallows. A je hotovo! Tato netradiční sladká dobrota potěší děti i dospělé. 

Close-up view of delicious milkshake with pink background

4. Ozdobné dezerty

Marshmallows se dají využít i jako ozdoba na různé dezerty. Můžete je přidat například do cupcakes, dortů, nebo zmrzlinových pohárů. Záleží na tom, co máte nejvíce rádi. Například kombinace čokoládového dortu s marshmallow krémem a na vrchu ozdobeným mini marshmallow bude vypadat skvěle a chutnat ještě lépe. 

5. Grilované ovoce s marshmallows

Spojte zdravé s chutným a zkuste grilované ovoce s marshmallows. Ananas, broskve nebo jahody se skvěle hodí k jemné chuti a textuře marshmallows. Stačí ovoce nakrájet na menší kousky, napíchnout na špejli, přidat marshmallows a společně to následně ogrilovat. Sladký špíz je na světě! Samořejmě si tuhle pochoutku můžete vychutnat i bez grilování.

 

6. Marshmallow fondue

Další skvělý způsob, jak si užít letní večery. Stačí si roztavit marshmallows s trochou smetany, nakrájet si k tomu své oblíbené ovoce, sušenky, nebo například i piškoty a je hotovo. Další alternativou je rozpustit Vaši oblíbenou čokoládu a do ni si namáčet ovoce a marshmallows. A je to, jednoduchá sladká pochoutka která se u Vás stane velmi oblíbenou.

 

Marshmallows je skvělý způsob, jak utvořit prázdninovou pohodu a radost. Ať už je opékáte u táboráku, připravujete s´mores, nebo je používáte v různých dezertech, vždy Vám přinesou trochu kouzla a sladkosti do každého okamžiku. Vyzkoušejte naše tipy, nebo si vymyslete své vlastní alternativy kde marshmallows využít, možností je opravdu mnoho!

Užijte si sladké prázdniny s našimi Mallow cukrovinkami!

 

Tým Mallow nadšenců28 melhor ideia de Imagem do coração | imagem do coração, coração ...