Zpět do školy: Obdarujte školáky výhodnými sadami Marshmallows!

Prázdniny pomalu končí a škola je opět za dveřmi. Pro mnoho dětí, a především pro prvňáčky, je to významný okamžik. Vstup do školy znamená začátek nové etapy, která je plná očekávání, nových zážitků a výzev. Co může tento důležitý krok do světa vzdělávání zpříjemnit více než sladké překvapení? 

 Back to school background

Pokud hledáte originální a chutný způsob , jak obdarovat své školáky a vykouzlit jim úsměv na tváři, máme pro vás skvělý tip - Dárkové sety Marshmallows! Kliknutím ZDE si můžete vybrat dárkový set dle vašeho gusta! 

 

Dárkové sety pro školní nadšence

Ať už pro prvňáčky, nebo i pro starší děti! Naše speciální sety obsahují mix nejrůznějších příchutí. Tyto sety jsou ideální nejen jako dárek na přivítanou do školy, ale také pro rodiče, kteří chtějí mít po ruce malou odměnu za dobré výsledky nebo správné chování. Na výběr je z několika variant! 

                                                       

 

 

Sladký začátek školního roku

Obdarujte své děti nebo blízké školáky sladkostmi, které jim zpříjemní první dny ve škole!

Naše marshmallow nejsou jen chutné, ale i krásně balené, což z nich činí perfektní dárek pro prvňáčky a  všechny školáky. Ať už se rozhodnete pro výhodný balíček, dárkovou krabici nebo si sestavíte svůj vlastní box, jistě uděláte radost nejen dětem, ale i sobě a to v okamžiku kdy uvidíte jejich rozzářené oči. Marsmallow je skvělým způsobem, jak udělat radost a zpříjemnit tak důležitý krok v životě každého dítěte. Přejeme vám i vašim dětem úspěšný a sladký začátek nového školního roku! 

 

Tým Mallow 28 melhor ideia de Imagem do coração | imagem do coração, coração ...